MOUKY
Pandan - druh palmy. Z tapioky připravíte výborný přírodní ...
Pšeničný lepek, cenná rostlinná bílkovina. V běžných ...
Vyvážený poměr bílkovin a sacharidů, vysoký obsah vlákniny, ...
Seitan je pšeničný lepek, cenná rostlinná bílkovina, po ...
Maniok obsahuje sacharidy, 1-2% dusíkatých látek, vitamíny ...
Pro výrobu seitanu - pšeničného masa, samostatný seitan je ...
ABC prášek do pečiva - kvásek, který nabývá více do šířky ...
Tato mouka je již smíšená přísadami na kynutí.
Pomocí sépiového inkoustu lze obarvit čerstvé těsto na ...
Vyrobena převážně z měkké pšenice, vhodná pro jemné pečivo, ...
Tempura je jedním z nejpopulárnějších a i v zahraničí dobře ...
Minerální obsah odpovídá mouce typu 550, obsah lepku je o ...
Minerální obsah odpovídá mouce typu 550, obsah lepku je o ...
Prášek k výrobě všech masných aspiků,rybí želé, cukrářské ...
Bílý potaš je kvásek s chemickou látkou zvanou uhličitan ...
Odpařená sůl ze solných pánví, solanka.
Prášek do pečiva /kvásek, (funguje pouze s kyselinou), ...
Z tapioky připravíte pudink, kaši, zahušťovadlo do polévek, ...
Obecně se používá k přípravě omáčky Kimchi a Tteokbokki a ...
Tapiokové perličky v barvě zelené, růžové a bílé. Z tapioky ...
