Omlouváme se za dočasné omezení platbami přes platební bránu (nadále lze platit bankovním převodem i dobírkou)

Kategorie e-shopu

Malinový olej BIO 100ml

Malinový olej lisovaný ze semínek plodů maliníku pro suchou nebo stárnoucí pokožku, nebo pro péči o rty.
Prodejní cena se slevou
CENA (S DPH): 399,00 Kč
Prodejní cena bez DPH329,75 Kč
Sleva
Hodnota DPH69,25 Kč

Malinový olej lisovaný ze semínek plodů maliníku, představuje luxusní péči o pleť a ingrediencí do různých kosmetických přípravků a masážních olejů. Má žlutou až lehce nazelenalou barvu. V kosmetice se používá jako emolient - látka která napomáhá hydrataci pokožky.

Díky svým vlastnostem je malinový olej skvělý do přípravků pro suchou nebo stárnoucí pokožku, nebo pro péči o rty. Přidat jej můžete do obličejových olejů, krémů a sér. Vhodný je i pro péči o vysušené a poškozené vlasy. Doporučuje se použít jako přídavná složka, nikoliv jako základ přípravku.

Výrobci přírodní kosmetiky malinový olej s oblibou přidávají do ochranných přípravků proti slunci. V současné době se zkoumají právě schopnosti tohoto oleje absorbovat UV-A a UV-B záření.

Použití: Kosmetický přípravek k přímé aplikaci na pleť a nebo jako ingredience do různých kosmetických přípravků

Skladování: Olej je vhodné skladovat v chladnu a bez přístupu světla. Po otevření spotřebujte nejpozdějí do 3 měsíců

Upozornění: Případný sediment v oleji není na závadu, naopak poukazuje na přírodní zpracování bez rafinace.

Země původu: Německo

Obsah: 100 ml