Kategorie e-shopu

Kustovnice čínská Premium BIO 500allml

Velké množství betakarotenu, vitamín C, B1 a B2, aktivní polysacharidy, aminokyseliny, esenciální aminokyseliny, stopové y(např. zinek, selen, železo, vápník atd.).
Prodejní cena se slevou
CENA (S DPH): 259,00 Kč
Prodejní cena bez DPH225,22 Kč
Sleva
Hodnota DPH33,78 Kč
Dostupnost: SKLADEM

Goji BIO - kustovnice čínská - BIO šťáva - je 100% BIO šťáva vyrobená ze zralých plodů goji - kustovnice čínské bez obsahu přidaných látek - barviv, konzervnatů aj.
Skvělá chuť, disponuje 3 certifikáty: BIO siegel, USDA organic, IFOAM

Objem: 1000 ml
Obal: sklo

Kustovnice čínská Goji obsahuje celou řadu zdraví prospěšných látek, například velké množství betakarotenu, vitamín C, B1 a B2, aktivní polysacharidy, důležité aminokyseliny včetně esenciálních aminokyselin a mnoho důležitých stopových prvků (např. zinek, selen, železo, vápník atd.). Goji (godži) rostou v úrodné půdě himalájských podhůří na středně velikých keřích. V těchto oblastech, kde jsou Goji běžnou součástí jídelníčku, najdeme obyvatelstvo s nejdelším průměrným věkem na Zemi. Tradiční čínská medicína od nepaměti považuje Goji za léčivou potravinu podporující dlouhověkost, vitalitu a sexuální potenci.

Ovoce plné vitamínů a antioxidantů.
Obsahují vitamíny C, B1, B2, B6 a E. Musíme zmínit také protizánětlivý činitel betasisterol. Tento rostlinný sterol se dnes využívá při podpůrné léčbě zvýšené hladiny cholesterolu, dále při problémech s prostatou a má také protizánětlivý účinek. Naprosto unikátní pro Goji je pak skupina lycium polysacharidů. To jsou výjimečně silné antioxidanty, tedy látky, které neutralizují volné radikály. Tím pomáhají zabraňovat poškození buněk a stárnutí organismu.

18 druhů aminokyselin, včetně všech osmi esenciálních (např. tryptofan či isoleucin), až 21 stopových prvků (jmenujme například zinek, železo, měď, vápník, germanium, selen a fosfor), jsou jedním z nejbohatších zdrojů karotenoidů ze všech známých plodů na Zemi (což naznačuje už jejich jasně červená barva).

Goji je čistá potravina.

Protože při kontaktu čerstvých Goji s pokožkou dochází k oxidaci a jejich zčernání, jsou při sklizni lehce setřeseny na plachty a poté usušeny v polostínu, dokud neztratí většinu vody. Celý proces pěstování a zpracování je velice šetrný a striktně se vyhýbá umělému dosoušení a jakémukoliv použití chemikálií. Tím je dosaženo maximální „živosti“ sušených plodů a tedy zachování jejich nejvyšší možné nutriční hodnoty.

Složení: Z nutričního hlediska jsou Goji dost možná tím nejhodnotnějším ovocem na planetě!